FAQ - Vanliga frågor

Hur snabbt skickar ni?

Vår handläggningstid från att ordern kommer in till att vi lämnar av den hos PostNord eller DHL är 1-2 arbetsdagar. Frakttiden tar ytterligare 1-2 arbetsdagar.

Observera att förbeställningar (preorders) är tar längre tid beroende på hur långa leveranstider våra leverantörer har.

Har du ett särskilt önskemål eller fråga kring leveransen går det bra att kontakta 010-641 03 13 eller douglas@myceland.com

Hur sker frakten?

Vi använder PostNord samt DHL med full spårning för din och vår trygghet. Små och lätta paket under 2 kg kan vi oftast skicka direkt till brevlådan med PostNord, större och tyngre paket kommer till närmsta DHL Service Point.

Vad kostar frakten?

Frakten kostar från 99kr. Kostnaden räknas ut automatiskt i kassan och baseras på din orders totalt vikt. Överstiger ordern 2000kr så erbjuder vi fri frakt.

Har ni eget lager?

Ja, vi har eget lager i Halmstad. Vi använder inte dropshipping eller liknande från tredje part. Däremot erbjuder vi förbeställning på produkter som nyligen tagit slut i lager och en ny leverans är på väg in till oss.

Kan jag ångra mig?

Om du ångrar ditt köp, skicka ett mail eller meddelande så fort som möjligt till info@myceland.com eller skriv till oss på Facebook. Färskvaror såsom spawn och mycelsprutor kan vi tyvärr inte återta, då vi inte kan garantera sterilitet och förvaring.

Hur länge håller flytande mycel?

Flytande mycel kan förvaras i upp till ett år i kylskåp.

Saknar du något i webbutiken?

Vi tar mer än gärna emot tips på produktinköp, skicka ett mail till douglas@myceland.com eller skriv till oss på Facebook eller Instagram!